Allfit biedt verschillend formules aan: abonnementen, beurtenkaarten en creditkaarten.

Abonnementen

We hebben abonnementen van 3, 6 en 12 maanden. Een abonnement van 6 maanden mag je eenmalig stopzetten voor een periode van maximaal 3 weken (bv. om op vakantie te gaan of eender welke andere reden). Een abonnement van 12 maanden mag je tweemaal stopzetten.

We hebben twee soorten abonnementen: basis en intens. Bij een intens abonnement heb je iedere maand een afspraak met één van onze coaches. Bij een basisabonnement is dat om de drie maanden. Tijdens zo’n coachingmoment wordt er geluisterd naar jouw noden en doelstellingen. Je coach maakt per coachingmoment ook een oefenschema op maat en legt alle oefeningen uitvoerig aan je uit.

Beurtenkaarten

Beurtenkaarten zijn financieel het voordeligste wanneer je slechts eenmaal per week komt sporten. Ze worden voornamelijk genomen door klanten die deelnemen aan 1 groepsles per week. Van zodra je vaker komt, wordt een abonnement voordeliger.

Met een beurtenkaart kan je gebruik maken van onze fitnesszaal, maar er zit geen coachingmoment in vervat. Wil je graag begeleiding, dan kies je beter voor een abonnement.

Je kan een losse beurt kopen ofwel een 10- of 20-beurtenkaart.

Creditkaarten

Een credit kan worden ingezet voor een sessie personal coaching of een oefenschema voor thuis (allfit@home). Je hebt creditkaarten van 1, 3, 5 of 10 credit(s).

Acties

We hebben acties die steeds geldig zijn. Deze vind je hier.

Wij maken graag met jou een vrijblijvende afspraak om onze formules en bijhorende prijzen te overlopen. Samen bekijken we welk traject het beste bij jou past om jouw beoogde doelen te bereiken. Vul ons contactformulier in en we antwoorden jou zo spoedig mogelijk.