Wil je bij ons komen sporten, dan heb je de keuze tussen de volgende formules:

Abonnement

Met een abonnement kan je gebruik maken van onze fitness (inclusief begeleiding op maat) en deelnemen aan onze groepslessen.

We hebben twee soorten abonnementen: basis en intens. Bij een intens abonnement heb je iedere maand een afspraak bij één van onze coaches. Bij een basisabonnement is dat om de drie maanden. Tijdens zo’n afspraakmoment maakt de coach tijd om te luisteren naar jouw noden en doelstellingen. Hij maakt voor jou een oefenprogramma op maat en legt alle oefeningen uitvoerig uit.

Neem je een abonnement van 6 maanden dan mag je je abonnement eenmalig stopzetten voor een periode van maximaal 3 weken, bv. om op verlof te gaan. Bij een abonnement van 12 maanden mag je dat tweemaal doen.

We hebben al abonnementen vanaf 25 euro per maand.

Beurtenkaart

Met een beurtenkaart kan je gebruik maken van onze fitness (zonder begeleiding) en deelnemen aan onze groepslessen.

Je kan een losse beurt of een 10- of 20-beurtenkaart.

Een beurtenkaart is financieel het voordeligste wanneer je slechts eenmaal per week komt sporten en geen nood hebt aan fitnessbegeleiding.

Creditkaart

Een creditkaart kan je gebruiken voor personal coaching en thuisprogramma’s (Allfit@home). Je kan 1, 3, 5 of 10 credits kopen.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om onze formules en bijhorende prijzen te bespreken. Samen met jou kijken we vervolgens welk traject het beste bij jou past. Naderhand kan je indien gewenst gratis gebruik maken van onze fitness en faciliteiten (sauna, douches, lockers). Vul ons contactformulier in en we antwoorden jou zo spoedig mogelijk.