Fitness-schema voor thuis

Weinig tijd, maar wel gemotiveerd om fitter te worden? Dan is een fitness-schema voor thuis wat voor jou! 

Oefeningen op maat

Allfit@home geeft jou de kans om thuis te trainen voor jouw ideale lichaam. Aangezien we ervan overtuigd zijn dat je slechts resultaten behaalt als je specifieke oefeningen uitvoert die goed zijn voor jou (en voor niemand anders), stelt onze coach een persoonlijk schema voor je op. Hiervoor baseert hij zich op het screeningsformulier dat je ter plaatse, in ons fitnesscentrum in Wilsele (Leuven), of via mail  invult. Indien nodig belt onze coach jou nog op om extra toelichting te vragen.

Jij beslist mee hoe jouw schema eruit zal zien. Wil je een fullbody-workout voor thuis of wil je enkel versteviging van bepaalde (probleem)zones? Of wil je je volledige lichaam wel trainen maar net met wat meer focus op je billen of je buik? In ons screeningsformulier kan je aangeven wat jij belangrijk vindt, alsook wat je doelstellingen zijn en of er beperkingen zijn waar de coach rekening mee dient te houden. 

In het algemeen stelt de coach een programma op waarbij lichte gewichtjes en je eigen lichaam de voornaamste hulpmiddelen vormen om jezelf te trainen. Heb je thuis echter meer fitnessmateriaal, laat het dan zeker weten zodat onze coach ook dit materiaal kan integreren in jouw schema. Niets van materiaal in huis? Geen nood. Met een simpele fles water kan je ook al wat!

Onze coach legt jouw persoonlijke schema uitvoerig aan je uit

Om ervoor te zorgen dat je je oefeningen juist uitvoert, legt onze coach jouw persoonlijke oefeningen uitvoerig aan je uit in ons fitnesscentrum in Wilsele (Leuven). Hij zorgt ervoor dat je nadien zelfstandig aan de slag kan. 

Hoelang je met een schema verder kunt, is persoonlijk, maar je bent er zeker 6 weken zoet mee. 

Betaalbaar fitness-schema voor thuis

Allfit biedt goedkope fitness-schema’s aan voor thuis. Meer info over onze prijzen? Vul ons contactformulier in en we antwoorden jou zo spoedig mogelijk.