Voeding bij fitness

Wil je weten welke voeding je dient te eten in functie van jouw fitnesstrainingen? Dan is ons voedingstraject wat voor jou.

Het traject leert jou namelijk een gezond eetpatroon aan, rekening houdend met sportieve inspanningen.

Voeding fitness bij Allfit Leuven (Wilsele)
Deze fiches leren je wat gezonde voeding inhoudt en wat je dient te drinken/eten voor, tijdens en na je training!

Voedingsfiches

Je krijgt een pakket van 29 voedingsfiches. De fiches zijn concreet, handig en bevatten klare taal. Meer specifiek mag je boodschappenlijstjes, weekmenu’s en overzichtelijke schema’s verwachten.

Probeer iedere week de info van 1 tot 3 nieuwe fiches te overlopen en toe te passen in je dagelijkse leven. Dat gaat het best als je de fiches hangt waar je het vaakst komt, bv. op een prikbord in de keuken.

Wanneer je iedere week 1 nieuwe fiche kunt toepassen (en uiteraard blijft toepassen) zal je op 6 maanden tijd gezond kunnen eten. Bovendien weet je dan perfect wat je dient te eten en drinken voor, tijdens en na je work-out.

Uiteraard kan je ook sneller gaan en meerdere fiches per week toepassen. Weet echter dat het traject een langetermijntraject is waarbij een gezond eetpatroon en een gezond gewicht voor de rest van je leven wordt nagestreefd. Hier geldt dus: beter traag en goed dan snel en slecht.