Gebruik de onderstaande gratis dagpas om onze fitness in Wilsele uit te proberen

Print onze dagpas

Met de gratis dagpas kunt u onze fitness in Wilsele (Leuven) uitproberen.
Druk op bovenstaande afbeelding om de gratis dagpas te downloaden.

Kom gratis fitnessen of volg een proefles

Met onze gratis dagpas kan je onze fitness in Wilsele (Leuven) uitproberen alvorens over te gaan tot de aankoop van een beurtenkaart of een abonnement.

Weet je dat je met de pas zowel toegang krijgt tot onze fitnesszaal als tot een groepsles naar keuze? Je kan ook gratis gebruik maken van onze lockers, douches en sauna.

Wat breng je zeker mee?

Naast een sportieve outfit dien je de volgende zaken mee te brengen:

  • De ingevulde dagpas
  • Jouw identiteitskaart
  • Propere sportschoenen
  • Een handdoekje voor in de zaal

Gebruik je achteraf graag onze sauna en douches? Vergeet dan geen extra grote handdoek voor in de sauna en uiteraard eentje voor je af te drogen.

Je kan je voor het sporten omkleden in onze kleedkamers. Sommige klanten vinden het gemakkelijker om zich thuis al om te kleden. Dat is uiteraard ook mogelijk. Vergeet dan gewoon geen andere, propere, sportschoenen waarmee je onze fitness-, groepslessen- of spinningzaal kunt betreden.

Wat doen we met jouw gegevens?

Wij verwerken jouw persoonsgegevens die je ons via de gratis dagpas bezorgt met de grootste zorg. In onze privacyverklaring kan je lezen voor welke doeleinden jouw gegevens worden gebruikt.

In het kort:

  • Wij geven jouw gegevens nooit door aan derden.
  • We gebruiken ze enkel om jouw te identificeren, te contacteren en te informeren (bv. annulering van een groepsles waaraan je deelneemt; jouw afspraak met de coach dient verplaatst te worden; …).
  • Jouw gegevens worden nooit langer bewaard dan nodig.