Fitness

“Ik voel dat ik al strakker ben”

Melissa is nu iets meer dan twee maanden aan het trainen voor haar eerste wedstrijd bikinifitness in december. Haar trainingen gaan goed en ze voelt al progressie: “lk ben nu iedere dag vroeg wakker. Ik zit dan vol energie. Ik voel ook dat ik strakker word, vooral aan mijn buik en heupen. Ik kom er wel!”

Natuurlijk zit er al eens een mindere dag tussen: “Soms heb ik het wel zwaar na een drukke dag op het werk, dan kom ik met hoofdpijn thuis en ga ik gewoon op mijn bed liggen. Dan sla ik een dag over.”

“Mijn bovenlichaam trainen, vind ik het plezantste. Mijn benen trainen is het zwaarste. Dan moet ik echt zien dat ik goed heb gegeten overdag want anders kan ik het vergeten.”

Het allermoeilijkste aan haar traject vindt Melissa het eten: “Ik ben een ‘stresskieke’ en bij stress eet ik al gauw iets verkeerd. Ik doe echt mijn best, maar soms is het sterker dan mezelf. Om dat te compenseren, eet ik 1 dag in de week maar 500 kcal.”

Melissa traint 5 dagen per week en volgt een splitprogramma (iedere dag traint ze een andere spiergroep).

 

Wil jij ook fitter worden?

Wij bekijken graag samen met jou welk traject voor jou ideaal is om jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken! Stuur een mailtje naar info@allfit.be en we zitten spoedig samen.