Lidmaatschapsformules

Fitnessabonnement Allfit fitness Wilsele

Allfit Wilsele (Leuven) biedt verschillende formules aan:

Fitnessabonnementen

Abonnementen met een duurtijd van 3, 6 of 12 maanden

We hebben betaalbare abonnementen van 3, 6 en 12 maanden.

Abonnementen van 6 en 12 maanden mag je stopzetten:

  • Een abonnement van 6 maanden mag je eenmalig stopzetten voor een periode van maximaal 3 weken (bv. wanneer je op vakantie gaat, ziek bent, …)
  • Een abonnement van 12 maanden mag je tweemaal stopzetten voor telkens een periode van 3 weken.

Concreet wordt de periode dat je je abonnement hebt stopgezet, bijgevoegd aan de duur van jouw abonnement. Op die manier betaal je alleen voor de periode dat je écht kan komen sporten.

Basis of veel fitnessbegeleiding? Jij kiest.

We hebben twee soorten abonnementen: basis en intens.

  • Bij een intens abonnement heb je iedere maand een afspraak met één van onze coaches.
  • Bij een basisabonnement is dat om de drie maanden.

Tijdens zo’n coachingmoment wordt er geluisterd naar jouw noden en doelstellingen. Je coach maakt per coachingmoment ook een oefenschema op maat en legt alle oefeningen uitvoerig aan je uit.

Met een fitnessabonnement mag je uiteraard gebruik maken van onze sauna (1 voor de mannen, 1 voor de vrouwen), douches en lockers.

Beurtenkaarten

Je kan een losse beurt kopen ofwel een 10- of 20-beurtenkaart.

Beurtenkaarten zijn financieel het voordeligste wanneer je slechts eenmaal per week komt sporten.

Ze worden voornamelijk genomen door klanten die deelnemen aan 1 groepsles per week. Van zodra je vaker komt, is een abonnement voordeliger.

Met een beurtenkaart kan je deelnemen aan onze groepslessen en gebruik maken van onze fitnesszaal.

Met een beurtenkaart heb je wel geen recht op een coachingmoment. Wil je toch graag coaching? Dan kan je een credit kopen voor coaching (inclusief fitness-schema op maat) of je kan opteren voor een abonnement.

Met een beurtenkaart mag je uiteraard gebruik maken van onze sauna (1 voor de mannen, 1 voor de vrouwen), douches en lockers

Personal training

Je kan 1, 3, 5 of 10 sessie(s) voor personal coaching kopen. We bieden zowel sessies van 30 als van 60 min. aan. Aangezien we overtuigd zijn dat personal training voor heel wat mensen een meerwaarde betekent, bieden we de sessies aan tegen betaalbare prijzen.

Na een personal training mag je uiteraard gebruik maken van onze sauna, douches en lockers.

Fitnessprogramma voor thuis

Weinig tijd, maar wel de motivatie om aan jezelf te werken? Kies dan voor ons thuisprogramma Allfit@home. Onze coach maakt een schema op maat met oefeningen waar je weinig of geen materiaal voor nodig hebt.

Het schema wordt in ons fitnesscentrum uitgelegd. Nadien kan je er thuis mee aan de slag.

Wil je na de uitleg van jouw programma graag gebruik maken van onze sauna en douches dan is dat uiteraard geen probleem.

Een thuisprogramma is een goedkoop alternatief om in beweging te komen en te blijven.

Het Voedingstraject

De 29 handige en eenduidige fiches van Het Voedingstraject leren jou stap voor stap een gezond eetpatroon aan. Je leert ook wat je dient te eten en drinken voor, tijdens en na het sporten. Meer info vind je op www.hetvoedingstraject.com.

Promoties

We hebben acties die steeds geldig zijn alsook tijdelijke acties. Al onze promoties vind je hier.

Wij maken graag met jou een vrijblijvende afspraak om onze formules en bijhorende prijzen te overlopen. Samen bekijken we welk traject het beste bij jou past om jouw beoogde doelen te bereiken. Vul ons contactformulier in en we antwoorden jou zo spoedig mogelijk.