lidmaatschapsformules

Wil je bij ons komen sporten, dan heb je de keuze tussen de volgende formules:

Abonnement

Met een abonnement kan je gebruik maken van onze fitness (inclusief begeleiding op maat) en deelnemen aan onze groepslessen.

We hebben twee soorten abonnementen: basis en intens. Bij een intens abonnement heb je iedere maand een afspraak bij één van onze coaches. Bij een basisabonnement is dat om de drie maanden. Tijdens zo’n afspraakmoment maakt de coach tijd om te luisteren naar jouw noden en doelstellingen. Hij maakt voor jou een oefenprogramma op maat en legt alle oefeningen uitvoerig uit.

Neem je een abonnement van 6 maanden dan mag je je abonnement eenmalig stopzetten voor een periode van maximaal 3 weken, bv. om op verlof te gaan. Bij een abonnement van 12 maanden mag je dat tweemaal doen.

We hebben al abonnementen vanaf 25 euro per maand.

Beurtenkaart

Met een beurtenkaart kan je gebruik maken van onze fitness (zonder begeleiding) en deelnemen aan onze groepslessen.

Je kan een losse beurt of een 10- of 20-beurtenkaart kopen.

Een beurtenkaart is financieel het voordeligste wanneer je slechts eenmaal per week komt sporten en geen nood hebt aan fitnessbegeleiding.

Personal training

Je kan 1, 3, 5 of 10 sessie(s) voor personal coaching kopen. We bieden zowel sessies van 30 als van 60 min. aan.

Thuisprogramma

Weinig tijd, maar wel de motivatie om aan jezelf te werken? Kies dan voor ons thuisprogramma Allfit@home. Onze coach maakt een schema op maat met oefeningen waar je weinig of geen materiaal voor nodig hebt. Het schema wordt in ons fitnesscentrum uitgelegd. Nadien kan je er thuis mee aan de slag.

Het Voedingstraject

De 29 handige en eenduidige fiches van Het Voedingstraject leren jou stap voor stap een gezond eetpatroon aan. Je leert ook wat je dient te eten en drinken voor, tijdens en na het sporten. Meer info vind je op www.hetvoedingstraject.com.

Acties

We hebben acties die steeds geldig zijn. Deze vind je hier.

We maken graag een vrijblijvende afspraak om onze formules en bijhorende prijzen te bespreken. Samen met jou kijken we vervolgens welk traject het beste bij jou past. Naderhand kan je indien gewenst gratis gebruik maken van onze fitness en faciliteiten (sauna, douches, lockers). Vul ons contactformulier in en we antwoorden jou zo spoedig mogelijk.