Me & My friend

Kom goedkoop fitnessen met twee (of drie of vier of …)

Korting op fitnessabonnement wanneer je met meerdere personen komt sporten bij Allfit
Fikse korting op een fitnessabonnement wanneer je met meerdere personen komt sporten bij Allfit!

Neem je samen met een vriend, vriendin, familielid, collega of kennis een  fitnessabonnement voor een jaar dan krijgen jullie een fikse korting! Ook wanneer je met meer dan twee personen een jaarabonnement neemt, geldt de korting.

Korting op fitnessabonnement voor twee of meer personen

Op de bovenstaande affiche staat slechts 1 variant van onze Me&Myfriendactie. Het is de variant die het vaakst genomen wordt:

Neem je met 2 personen een basis jaarabonnement, dan betalen jullie samen slechts 599* euro. Per persoon betaal je m.a.w. nog geen 300 euro om een jaar bij Allfit te komen sporten. 

De actie geldt echter ook voor wanneer je met meer dan 2 personen bij Allfit een jaarabonnement afsluit! Vanaf 2 personen betaal je maar 299,5* euro per persoon voor een basis jaarabonnement. Stel jullie schrijven je met 5 personen in om een jaar bij ons te komen sporten, dan betalen jullie 5 x 299,5* euro.

Ook korting op intens abonnement

De korting is niet alleen van toepassing op een basis abonnement, maar ook op een intens abonnement. Het verschil tussen een basis en intens abonnement staat uitgelegd bij onze lidmaatschapsformules. In het kort: bij een intens heb je vaker fitnessbegeleiding dan bij een basis abonnement.

Nemen jullie met twee of meer personen een jaarabonnement, dan is de kans reëel dat jullie niet allemaal dezelfde mate van fitnessbegeleiding wensen. Want iedere persoon is verschillend, heeft een ander profiel, andere doelstellingen en beperkingen. 

Vandaar dat basis en intense abonnementen gecombineerd kunnen worden. Twee personen kunnen bijvoorbeeld een basis abonnement nemen en eentje kan een intens abonnement nemen. Voor een basis abonnement betaal je steeds bovenvermelde prijs van 299.5* euro, voor een intens betaal je 450* euro per persoon.

Met 2 personen een intens abonnement nemen, gaat uiteraard ook. Jullie betalen dan 2 x 450* euro. 

Voorwaarde om de korting te krijgen

De bovenstaande goedkope tarieven gelden enkel voor nieuwe leden of voor de combinatie 1 huidige klant + x aantal nieuwe leden.

In het laatste geval kan de huidige klant zijn abonnement goedkoop verlengen doordat hij/zij nieuwe leden aanbrengt, die op hun beurt mee van het voordeel kunnen genieten en een goedkoop abonnement kunnen afsluiten.

*Wanneer je bij Allfit een abonnement afsluit, dien je je steeds lid te maken. Je lidmaatschap kost 39 euro per jaar. Deze kost komt steeds bij de bovenvermelde prijzen.