voedingsbegeleiding

Dat voeding en beweging onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, is ondertussen geweten. Vandaar dat Allfit voedingsbegeleiding aanbiedt zodat je – in combinatie met je fitnesstrainingen – zo snel mogelijk in de juiste vorm geraakt en ook blijft. De begeleiding gebeurt op basis van voedingsfiches van Het Voedingstraject.

Het voedingstraject is praktisch

Je leert aan de hand van 29 praktische en eenvoudig uitgelegde voedingsfiches een gezonde voedingsstijl aan. Gewoontes die je kunt volhouden en die ook effectief tot resultaten leiden: ben je te zwaar, dan val je af; ben je te licht dan kom je bij. Je leert eveneens wat je dient te eten en te drinken voor, tijdens en na het sporten, zodat je uit je work-outs het beste kunt halen, je spiermassa kunt verhogen en je vetpercentage kunt verlagen.

Het voedingstraject is haalbaar

De fiches bevatten duidelijke schema’s, handige lijstjes, week- en dagmenu’s en snelle recepten. Idealiter pas je iedere week één of meerdere fiches toe in je dagelijkse leven zodat je op minder dan 6 maanden tijd op alle mogelijke vlakken gezonde keuzes kunt maken. Het Voedingstraject is geen dieet, maar een manier van eten/leven. Het leert je stapsgewijs een gezond eetpatroon aan dat je je leven lang vol kunt houden.

Het voedingstraject is laagdrempelig

Wanneer je in de knoop ligt met je voeding, is het niet altijd vanzelfsprekend om aan te kloppen bij een voedingsdeskundige of diëtist. Soms is er schaamte of vind je het moeilijk om eerlijk te vertellen wat je nu juist allemaal eet. Het Voedingstraject biedt daar een antwoord op. Je hoeft jezelf niet bloot te geven. Het enige wat je hoeft te doen, is iedere week de principes van één of meerdere fiches toepassen (en blijven toepassen) in je dagelijkse leven.

Het voedingstraject is budgetvriendelijk

Het traject kost slechts 49 euro.

De onderwerpen van de 29 fiches vind je hier.

Je kunt het traject ook online bestellen via de site van Het Voedingstraject.