Kom fitnessen bij Allfit in Wilsele (Leuven)

Onze fitness in Wilsele (Leuven)
Onze fitness in Wilsele (Leuven)

Fitness op maat

Fitness is de meest geschikte sportbeoefening om gericht te werken aan je lichaam. Maar er is wel een voorwaarde aan verbonden: je moet slim fitnessen. Lukraak oefeningen uitvoeren, zal je niet vooruit helpen. Vandaar dat iedereen die een abonnement neemt bij Allfit een oefenschema op maat krijgt.

Jouw persoonlijk fitnesstraject

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we jou, jouw profiel, doelstellingen en eventuele beperkingen kennen. Op basis hiervan zullen we het traject voorstellen dat het beste bij jou past.

Is dat fitness, dan kan je kiezen tussen een basis of een intens abonnement. Bij beide abonnementen is begeleiding inbegrepen. Met een beurtenkaart kan je ook komen fitnessen, maar dan zonder begeleiding.

Wanneer je meer dan 1 keer per week komt fitnessen, is een basisabonnement de goedkoopste formule.

Fitnessbegeleiding door onze professionele coaches

Op basis van de informatie die we van jou kregen tijdens het kennismakingsgesprek maakt onze coach voor jou een oefenprogramma op maat. De coach legt de oefeningen uitvoerig aan je uit zodat je nadien zelf aan de slag kunt.

Afhankelijk van je gekozen lidmaatschapsformule heb je x aantal weken later een nieuwe afspraak met de coach om jouw evolutie te bekijken en je schema indien nodig aan te passen.

Blessurepreventie

Beoefen je reeds een andere sport, dan is de combinatie met fitness ideaal om je sportprestaties te verbeteren en blessures tegen te gaan.

Via fitness kan je gericht die spieren trainen die momenteel nog te zwak zijn en zo voor blessures zorgen.

Fitness-schema voor thuis

Je kunt enkel resultaten behalen als je regelmatig je oefeningen uitvoert. Je coach zal je daarom motiveren om regelmatig langs te komen. Laat je drukke schema dat niet toe, dan kan je aan je coach vragen om een oefenschema voor thuis uit te werken (Allfit@home).