Fitness

Fotoshoot in Wilsele: schrijf je nu in!

Professionele fotoshoot door fotograaf Wim Vanderwegen in fitness Allfit in Wilsele (Leuven).
Laat professionele foto’s van jou nemen in onze fitness in Wilsele (Leuven).

Fotoshoot door Wim Vanderwegen 

Op zondag 2 september ’18 komt fotograaf Wim Vanderwegen van Dodge & Burn naar onze fitness in Wilsele (Leuven). Hij neemt dan een uur per persoon de tijd om professionele foto’s te nemen. Setting: onze fitnesszaal. Doe dus zeker je mooiste sportoutfit aan.

Je hoeft geen topmodel te zijn!

Deze shoot is er voor iedereen: jong, minder jong, strak, minder strak. Iedereen die graag mooie foto’s van zich wil laten maken, is welkom. Het kan uiteraard wel een extra motivatie zijn om de komende weken nog harder je best te doen tijdens je training.

Praktisch

De shoot kost 65 euro per persoon: 50 euro voor de opnames en 15 euro voor de afwerking. Ook niet-leden kunnen zich inschrijven.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar tinne@allfit.be.¬†Vermeld als onderwerp ‘fotoshoot’.¬† Wim start om 13 u met de eerste persoon. Heb je een voorkeur van uur? Zet het dan in jouw mail zodat we er rekening mee kunnen houden bij de opstelling van de planning. Je ontvangt ten laatste woensdag 29 augustus een mailtje met het uur dat je zondag verwacht wordt.

P.S. Op www.dodgeandburn.be kan je Wim’s werk bezichtigen.