Fitness

Trainen met Elena

Trainen met Elena - fitness Allfit Leuven
Wil je leren trainen zoals deze knappe meid? Lees dan zeker verder 🙂

Elena komt al jaren bij ons fitnessen en maakte op korte tijd veel progressie. Ze voert oefeningen uit en heft gewichten waar menig mannen jaloers op zijn.

Vind jij ook dat strong het nieuwe skinny is? Droom jij ook van zo’n sterk, strak en vrouwelijk lichaam zoals Elena? Dan hebben we heel goed nieuws. Vanaf zaterdag 25 mei start Elena namelijk met het geven van specifieke coachingsessies.

Meiden en vrouwen met een geldig fitnessabonnement kunnen de coachingsessies volgen. Tijdens iedere sessie wordt een volledig fitnessprogramma uitgelegd. Nadien kan je dan zelf aan de slag met de nieuwe oefeningen die je van Elena hebt geleerd.

Een voorproefje van Elena’s oefeningen? Surf eens naar onze Instagrampagina. Daar vind je een leuk filmpje van Elena.

Volg Elena’s eerste coachingsessie op 25/5

De eerste coachingsessie vindt plaats op zaterdag 25 mei om 11 u. Om de 6 weken zal Elena een nieuwe sessie organiseren. Deze data worden steeds tijdig op voorhand gecommuniceerd. Alle coachings zullen plaatsvinden op een zaterdag.

De sessies zullen opbouwend verlopen. Hiermee bedoelen we dat het niveau stelselmatig zal worden verhoogd. Idealiter volg je dus van aan de start de coachings.

Het aantal deelnemers voor iedere sessie is beperkt om de kwaliteit van de coachings te garanderen. Inschrijven doe je ter plaatse aan de balie van onze fitness.

Nog een vraag? Kom even langs of stuur een mailtje naar info@allfit.be.